Luo Klarnan maksulomakkeet palvelulomakkeella

Avatar

“Olemme erittäin iloisia voidessamme julkaista tämän ominaisuuden vihdoin.” “Olemme ensimmäiset maailmassa, joka tarjosi Klarnas-kassan palveluteollisuudelle. Toivomme, että monet ateriapalveluyritykset, laitteiden vuokrausyritykset ja muut palveluntarjoajat hakevat maksuväylän. ”, Sanoo Serviceformin tekninen johtaja Jarkko Oksanen. Serviceform toivoo, että tämä integraatio auttaa heidän asiakkaitaan kassavirran kasvattamisessa maksamalla etukäteen palvelemisen perinteiseen lähestymistapaan verrattuna.

Jotta voit aloittaa maksujen suorittamisen Klarnan kanssa Serviceformilla, sinun tarvitsee vain luoda Serviceform yrityksellesi, luoda tili Klarnaan ja pyytää pääsy Klarna-integraatioon.

Klarna on nyt yksi Euroopan suurimmista pankeista ja tarjoaa maksujärjestelmiä 60 miljoonalle kuluttajalle 100 000 kauppiaan välillä 14 maassa. Klarna tarjoaa suoria maksuja, maksaa toimituksen jälkeen ja eräsuunnitelmat sujuvalla yhden napsautuksen ostokokemuksella, jonka avulla kuluttajat voivat maksaa milloin ja miten he haluavat.

Serviceform on ohjelmisto, jonka avulla palveluliiketoiminta voi säästää aikaa, tuottaa enemmän asiakkaita ja tietää tarkalleen kuinka heidän asiakkaansa varaavat. Monentyyppiset yritykset suurista franchising-palveluista laitteiden vuokraamiseen, leikkikeskuksista freelancereihin, kuten valokuvaajat ja lakimiehet, käyttävät serviceform-palvelua asiakkaiden selittämiseen, myyntiin ja muuntamiseen.

Löydä esimerkki huoltomuodosta, jolla on Yhdysvaltain Klarna-testitili:  https://serviceform.com/serviceform/33213

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Add Comment *

Name *

Email *

Website *

Pysy kärryillä uusista ideoista markkinoinnin alalla