Palvelulomake ja raita – kumppanuusilmoitus maksulomakkeille

Avatar

8. tammikuuta 2018 (Barcelona) – Serviceform, palveluyritysten online-varausalusta, ilmoitti tänään liittyneensä uuteen Stripe Partner -ohjelmaan varmennettuna kumppanina. Koska verkossa on vain 3% BKT: stä, ohjelman tavoitteena on lisätä Internet-kauppaa auttamalla yrityksiä aloittamaan, johtamaan ja laajentamaan liiketoimintaansa verkossa.

“Olemme innoissamme siitä, että olemme ensimmäisiä liittymässä Stripen yhteistyökumppaniohjelmaan”, sanoi Serviceformin tekninen johtaja Jarkko Oksanen. ”Asiakkaamme hyötyvät Serviceformin varaus- ja lahjoitusohjelmistojen yhdistelmästä Stripen saumattomasta maksujärjestelmästä. Olemme innostuneita tukemaan ohjelman pitkän aikavälin tehtävää tuoda lisää kauppaa verkkoon ja kasvattaa Internetin BKT: tä. ”Stripe Verified Partners -yritys sitoutuu tiukkaan turvallisuus- ja todentamisprosessiin, jotta käyttäjät voivat olla varmoja kumppanin integroinnin laadusta. Stripen kanssa, samoin kuin helpommin löytää uusia kumppaneita. Vahvistetut yhteistyökumppanit saavat parannettuja etuja, kuten pääsyn miljoonille Stripe-käyttäjille luettelossa ”Works with Stripe” -galleriassa, yksinoikeudellisilla kutsuilla tuote-betoihin, omistautuneelle kumppanituelle ja muulle.

“Kumppanit ovat integroituneet Stripeen vuosien ajan – yli puolet nopeimmin kasvavista käyttäjistämme hyödyntää yhtä tai useampaa Stripe-laajennusta”, kertoi Stripe COO: n johtaja Claire Hughes Johnson. ”Mutta kun Stripe on yhä enemmän markkinoilla, käyttäjät ovat pyytäneet helpompaa tapaa löytää uusia kumppaneita ja uusia sovelluksia. Siksi olemme innoissamme, että Serviceform yhdistää voimamme tänään tarjotakseen paremman kokonaiskokemuksen miljoonille yrityksille, jotka käyttävät Stripe-palvelua.

Stripe on teknologiayritys, joka rakentaa taloudellista infrastruktuuria internetiin. Kaiken kokoiset yritykset – uusista perustajista julkisiin yrityksiin kuten Salesforce ja Facebook – käyttävät yrityksen ohjelmistoja online-maksujen vastaanottamiseen ja teknisesti hienostuneiden rahoitustoimintojen suorittamiseen yli 100 maassa. Stripe auttaa uusia yrityksiä aloittamaan ja kasvattamaan tulojaan, ja vakiintuneet yritykset kiihtyvät uusille markkinoille ja käynnistävät uusia liiketoimintamalleja. Pitkällä aikavälillä Stripe pyrkii lisäämään Internetin BKT: tä.

Serviceform on ohjelmisto, jonka avulla palveluliiketoiminta voi säästää aikaa, tuottaa enemmän asiakkaita ja tietää tarkalleen kuinka heidän asiakkaansa varaavat. Monentyyppiset yritykset suurista franchising-palveluista laitteiden vuokraamiseen, leikkikeskuksista freelancereihin, kuten valokuvaajat ja lakimiehet, käyttävät serviceform-palvelua asiakkaiden selittämiseen, myyntiin ja muuntamiseen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Add Comment *

Name *

Email *

Website *

Pysy kärryillä uusista ideoista markkinoinnin alalla