Automatisoi myyntisi ja asiakaspalvelusi chatbotilla

Serviceformin chatbot on kuin kellon ympäri työskentelevä myyjäsi, joka auttaa sivustosi vierailijoita löytämään etsimänsä tuotteet, tekemään tilauksia tai varaamaan tapaamisen vain muutamalla napin painalluksella.

Tuplaa myyntisi nyt
 • Näppärä hakutoiminto
 • Personoidut viestit
 • Integroitu analytiikka
 • Tehokas liidien hallinta
 • Liidit suoraan CRM:ään

Tutkitusti tehokkain chatbot liidien hankintaan

Tehokas liidien generointi ja hallinta

Lukuisat tyytyväiset asiakkaamme Suomessa ja ympäri maailmaa ovat kertoneet, kuinka heidän kuukausittaiset liidinsä ovat lähes tuplaantuneet. Korkeamman liikenteen sivustolla tämä voi tarkoittaa jopa yli satoja täysin uusia ostavia asiakkaita kuukausittain.

Chatbot on aina valmiina auttamaan potentiaalisen asiakkaasi kohti konversioita tai kauppaa. Asentamalla sivustollesi chatbotin varmistat, että asiakkaasi saavat parasta mahdollista palvelua kellonajasta riippumatta – myös keskellä yötä tai kovimpina ruuhka-aikoina

 • Kartoittaa asiakkaan tarpeet, mieltymykset sekä budjetin
 • Automaattinen liidien ohjaus myyjillesi
 • Chatbotit myös WhatsAppiin ja Facebook Messengeriin
Varaa tapaaminen asiantuntijan kanssa

Näin hankit chatbotin verkkosivustollesi

Serviceformin chatbot-ratkaisut soveltuvat jokaiselle verkkosivustolle alustasta riippumatta. Kaikki työkalumme integroituvat sivustollesi ilman, että joudut itse koodaamaan. Työkalujen asentaminen on yhtä helppoa kuin minkä tahansa sovelluksen lataaminen internetistä. Riittää, kun asennat pikselin upotuskoodin, ja me hoidamme loput.

 1. Asenna pikseli

  Asenna pikseli sivustollesi. Asennus kestää maksimissaan 5 minuuttia. Autamme tarvittaessa asennuksessa.

  Asenna Serviceformin pikseli sivustollesi
 2. Suunnittelupalaveri

  Seuraavaksi pidämme suunnittelupalaverin, jossa käymme läpi tavoitteesi, tarpeesi sekä tärkeimmät tuotteesi. Nämä tiedot auttavat meitä räätälöimään palvelukokonaisuuden, jolla saavutamme tavoitteesi yhdessä.

  Varaa suunnittelupalaveri, jossa käydään läpi tavoitteet
 3. Valmis chatbot kahdessa viikossa

  Työkalusi ovat valmiina jo kahden viikon kuluessa suunnittelupalaverista. Hoidamme kaiken puolestasi, ja uusi paras asiakaspalvelijasi ilmestyy sivustolle aivan kuin itsestään.

  Chatbottisi on valmis ja toimintakunnossa jo kahdessa viikossa

Monipuoliset chatbotit räätälöitynä tarpeisiisi

Serviceformin chatbot-ratkaisut tarjoavat huippuluokan työkalut yrityksellesi yhdistäen tehokkaan tekoäly– ja livechatin, tarkan statistiikan sekä iOS- ja Android -yhteensopivuuden. Chatbottimme ovat täysin kustomoitavissa – voit säätää värejä ja lisätä oman logosi, luoden brändiisi sopivan ilmeen.

Erikoistumme inlinebotteihin ja dynaamisiin botteihin, jotka integroituvat saumattomasti verkkosivujesi sisältöön ohjaten asiakkaitasi kohti konversiota.

Varaa tapaaminen asiantuntijan kanssa
Ourly on mahdollista yhdistää myös chatbottiin tarjoten joustavan ajanvarauksen asiakkaille

Yksi dynaaminen chatbot kaikille tuotteillesi

Yksi chatbot jopa tuhansille eri tuotteille

Olipa sinulla 10 tai 10 000 aktiivista tuotetta sivustollasi tai verkkokaupassasi, dynaaminen chatbot mukautuu jokaisen tuotteen mukaan automaattisesti. Se kysyy käyttäjiltä heidän tarpeensa, mieltymyksensä sekä budjettinsa löytäen parhaiten sopivan tuotteen tai palvelun asiakkaan tarpeisiin.

Chatbot ohjaa liidit automaattisesti CRM:ääsi tai uutiskirjejärjestelmääsi. Voit myös A/B-testata chatbotin viestejä löytääksesi parhaiten toimivat vaihtoehdot. Lisäksi chatbot integroituu saumattomasti Facebook Messengeriin ja WhatsAppiin.

Varaa tapaaminen asiantuntijan kanssa

Dynaaminen chatbot verkkosivustolle – Toimii joka toimialalla

Kuvitellaan tilanne, jossa sinulla on tuhansia tuotteita sisältävä verkkokauppa. Dynaaminen chatbot mukautuu automaattisesti ja tarjoaa asiakkaille relevanttia tietoa tuotteista, kuten niiden kuvauksia, hintoja ja saatavuutta, sekä mahdollistaa suorat yhteydenotot, varaukset ja tilaukset.

Serviceformin chatbotilla sinun ei tarvitse käyttää aikaa erillisten chatbottien luomiseen jokaiselle tuoteryhmälle tai yksittäiselle tuotteelle – Kaikki tämä tapahtuu automaattisesti, säästäen kallisarvoista aikaasi.

Varaa tapaaminen asiantuntijan kanssa

Tutustu chatbottimme upeisiin ominaisuuksiin

 • 24/7 asiakaspalvelu

 • Saumaton integraatio suosituimpiin alustoihin

 • Intuitiivinen käyttöliittymä

 • Nopeat ja personoidut vastaukset

 • Rajaton määrä asiakasinteraktioita

 • Soveltuu kaikille toimialoille

 • Tuplaa kuukausittaiset konversiot

 • Automaattinen liidien hallinta

Usein kysyttyä - asiantuntijamme vastaavat

 • Mikä on chatbot ja miten se toimii?

  Chatbot on ohjelmisto, joka käyttää tekoälyä ja luonnollisen kielen käsittelyä kommunikoidakseen verkkosivuston vierailijoiden kanssa. Se on suunniteltu simuloimaan ihmisen kaltaista keskustelua ja voi toimia erilaisissa ympäristöissä, kuten verkkosivuilla, mobiilisovelluksissa tai sosiaalisen median alustoilla. Chatbotit voivat vastata suoriin kysymyksiin, tarjota tietoa, auttaa varauksissa tai ostoksissa sekä ohjata liidejä suoraan myyjille

 • Miten chatbot voi hyödyttää yritystäni?

  Chatbotit tuovat monia etuja yrityksellesi. Ne parantavat asiakaspalvelua tarjoamalla nopeita ja jatkuvia vastauksia asiakkaiden kysymyksiin. Chatbotit voivat myös automatisoida rutiinitehtäviä, kuten usein kysyttyjen kysymysten vastaamista, vapauttaen henkilöstöresursseja monimutkaisempiin tehtäviin. Lisäksi ne auttavat liidien keräämisessä ja myynnin kasvattamisessa tarjoamalla personoituja suosituksia ja tukemalla asiakkaiden ostopäätöksiä.

 • Voiko chatbot oppia ja mukautua ajan myötä?

  Kyllä, monet chatbotit käyttävät tekoälyä ja koneoppimista, mikä tarkoittaa, että ne voivat oppia ja mukautua ajan myötä. Chatbotit analysoivat vuorovaikutuksia ja palautetta parantaakseen vastauksiaan ja käyttäytymistään. Mitä enemmän chatbotia käytetään, sitä tarkempia ja hyödyllisempiä sen vastaukset yleensä ovat. Kehittyneet chatbotit voivat myös tunnistaa käyttäjien mieltymyksiä ja räätälöidä keskustelut henkilökohtaisemmiksi.

 • Onko chatbotin käyttöönotto monimutkaista?

  Serviceformin chatbotit ovat helppoja ottaa käyttöön. Riittää kun asennat pikselin sivustollesi ja me hoidamme loput. Kaikki työkalumme integroituvat sivustollesi ilman, että joudut itse koodaamaan. Työkalujen asentaminen on siis yhtä helppoa kuin minkä tahansa sovelluksen lataaminen internetistä.

Kokeile konversiotyökalujamme verkkosivustollasi

Lisää verkkosivustosi osoite nähdäksesi sivustollesi kehitetyt työkalut

Varaa demo

“Kuudessa kuukaudessa pystyimme kasvattamaan liidimääräämme yli 100 liidillä joka kuukausi. Käyttöönotto oli todella helppoa, Serviceformin asiakaspalvelu on jouhevaa - saat vastauksen todella nopeasti aina kun tarvitset apua.”

Olli Pohjonen

Huoneistokeskus

Olli Pohjonen Huoneistokeskus henkilökuva