Tehokkain laskeutumissivu liidinhankintaan

Serviceformin keskustelupohjainen laskeutumissivu ei ainostaan keskustele asiakkaiden kanssa, vaan muuntaa heidät maksaviksi asiakkaiksi. Älä anna siimaa kilpailijoillesi - Asenna interaktiiviset landing paget tärkeimmille tuotteillesi ja käännä kylmät asiakkaat lämpimiksi.

Varaa tapaaminen asiantuntijan kanssa
virtuaaliesittely

Mikä on keskustelupohjainen laskeutumissivu?

Laskeutumissivu, joka myy tuotteesi puolestasi

Serviceformin keskustelupohjainen laskeutumissivu on kokonaisvaltainen interaktiivinen chatbot, joka esitteleee tuotteesi ja palvelusi visuaalisesti samalla keskustellen potentiaalisen asiakkaasi kanssa.

 • Käytä esimerkiksi virtuaalisena asuntoesittelynä
 • Esittele uudet tuotteesi tyylikkäästi ja mieleenpainuvasti
 • Tehokas liidien generointi tuotteesta ja toimialasta riippumatta
 • Helpota yrityksesi rekrytointiprosessia
Tutustu tarkemmin
Livechat autohalli.com

Esittele tuotteesi täysin uudella tavalla

Koko sivun chatbot

Laskeutumissivut ovat liian usein tekstiseiniä, joista puuttuu selkeä punainen lanka sekä toimintakehotus.

Keskustelupohjaisen laskeutumissivu esittelee tuotteesi visuaalisesti samalla käyden keskustelua asiakkaasi kanssa, mikä auttaa selittämään tuotteitasi tai palveluitasi entistä tehokkaammin.

 • Tee vaikutus kuvilla, videoilla ja virtuaaliesittelyillä
 • Kartoita asiakkaan tarpeet valmiilla kysymyksillä
 • Toimii kaikillla toimialoilla
 • Ohjaa liidit oikeille henkilöille
Tutustu tarkemmin
Laskeutumissivun avulla voit kerätä satoja liidejä jotka konvertoituvat maksaviksi asiakkaiksi

Tehokkain liidien generointi kiinteistönvälitysalalle

Ykkösvalinta kiinteistöalalle

Keskustelupohjainen laskeutumissivu voidaan muuntaa virtuaaliseksi 3D-kiinteistökierrokseksi, joka tekee vaikutuksen verkkovierailijoihin. Voit vastata heidän tiedusteluihinsa ja varata asuntonäytön suoraan laskeutumissivulla. Dynaamisen chatbotin ansiosta voit luoda jopa 10 000 kiinteistökierrosta yhdellä ja samalla integraatiolla.

Tutustu tarkemmin

Tuota kuukausittain satoja uusia liidejä

Kerää satoja liidejä kuukaudessa

Keskustelupohjainen laskeutumissivumme on tehokas työkalu kaikille toimialoille. Riippumatta siitä, mitä myyt tai tarjoat, tämä innovatiivinen laskeutumissivu mahdollistaa tuotteidesi tai palveluidesi esittelyn dynaamisesti.

Keskustelupohjainen laskeutumissivumme on todistetusti auttanut asiakkaitamme keräämään merkittävästi enemmän liidejä kuukausittain, mikä tekee siitä arvokkaan lisän mihin tahansa markkinointistrategiaan. Lukuisat asiakkaamme ovat hankkineet työkalujemme avulla jopa satoja uusia liidejä kuukaudessa.

Kysy lisää asiantuntijaltamme!
Asunnon virtuaaliesittely

Nopeampi myyntiprosessi - Konvertoi asiakas ennen kilpailijoitasi

Tarjoa verkkosivustosi vierailijoille välitöntä ja korkealaatuista palvelua reaaliajassa. Interaktiiviset laskeutumissivut eivät ainoastaan houkuttele asiakkaita, vaan myös tarjoavat automatisoitua, älykästä tukea, joka ohjaa asiakkaat sujuvasti kohti ostopäätöstä.

Tämä prosessi ei ainoastaan paranna asiakaskokemusta, vaan myös tehostaa myyntiprosessia lyhentämällä myyntisyklejä ja vähentämällä tarvetta henkilökohtaiseen asiakaspalveluun.

Varaa tapaaminen asiantuntijan kanssa
Laskeutumissivun esimerkki FirstTeamin verkkosivustolta

Usein kysyttyä - asiantuntijamme vastaavat

 • Miten yritykseni voi hyötyä keskustelupohjaisesta laskeutumissivusta?

  Serviceformin keskustelupohjainen laskeutumissivu yhdistää interaktiivisen chatbotin ja visuaalisen esittelyn, mikä tekee siitä erittäin tehokkaan liidien hankintatyökalun. Se ei ainoastaan esittele tuotteitasi ja palveluitasi houkuttelevasti, vaan myös keskustelee potentiaalisten asiakkaiden kanssa reaaliajassa, auttaen heitä löytämään etsimänsä ja ohjaten heidät kohti konversiota.

 • Miten keskustelupohjainen laskeutumissivu esittelee tuotteita ja palveluita?

  Keskustelupohjainen laskeutumissivu mahdollistaa tuotteiden ja palveluiden esittelyn visuaalisesti vaikuttavalla tavalla. Voit käyttää kuvia, videoita tai jopa 3D-kierroksia tuotteistasi, mikä tekee esittelystä eläväisemmän ja houkuttelevamman.

 • Miten keskustelupohjainen laskeutumissivu soveltuu eri toimialoille?

  Serviceformin keskustelupohjainen laskeutumissivu on suunniteltu joustavaksi ja soveltuu monille eri toimialoille. Olipa kyseessä kiinteistöjen virtuaalikierrokset, uusien tuotteiden esittelyt, markkinointikampanjat tai työnhakijoiden seulonta, tämä työkalu voidaan räätälöidä vastaamaan eri toimialojen ja tarpeiden vaatimuksia. Sen monipuolisuus tekee siitä tehokkaan ratkaisun monenlaisiin käyttötarkoituksiin.

 • Miten keskustelupohjainen laskeutumissivu auttaa automatisoimaan liidien hallintaa?

  Keskustelupohjainen laskeutumissivu ei ainoastaan houkuttele liidejä, vaan myös auttaa automatisoimaan niiden hallintaa. Chatbot voi filtteröidä ja kvalifioida liidejä esittämällä esikarsintakysymyksiä ja keräämällä tärkeitä tietoja. Tämän jälkeen se voi automaattisesti ohjata liidit oikeille myyntiedustajille tai integroida tiedot suoraan CRM-järjestelmääsi, mikä tehostaa myyntiprosessia ja säästää aikaa.

Kokeile konversiotyökalujamme verkkosivustollasi

Lisää verkkosivustosi osoite nähdäksesi sivustollesi kehitetyt työkalut

Varaa demo

“Kuudessa kuukaudessa pystyimme kasvattamaan liidimääräämme yli 100 liidillä joka kuukausi. Käyttöönotto oli todella helppoa, Serviceformin asiakaspalvelu on jouhevaa - saat vastauksen todella nopeasti aina kun tarvitset apua.”

Olli Pohjonen

Huoneistokeskus

Olli Pohjonen Huoneistokeskus henkilökuva