24/ 7 asiakaspalvelu WhatAppin avulla

Lisää yrityksesi konversiota ja kauppaa Serviceformin WhatsApp-työkalun avulla. Madalla kynnystä konversiolle ja käännä kylmät liidit kuumiksi.

Varaa tapaaminen asiantuntijan kanssa
WhatsApp bot on kätevä tapa tarjota uusi väylä nopeaan viestintään asiakkaiden kanssa

Pidä yhteyttä asiakkaisiin - Miksi hyödyntää WhatsAppia?

Asiakaspavelua kellon ympäri

WhatsApp-työkalumme päivittää asiakaspalvelusi suoraan 2020-luvulle. Suurin osa älypuhelinten käyttäjistä käyttää aktiivisesti WhatsAppia, jolloin kynnys ottaa yhteyttä on matalampi. Lisäksi saat samalla talteen asiakkaasi puhelinnumeron – voit jatkaa keskustelua milloin vain.

 • Automaattiset kysymykset kartoittaa asiakkaasi tarpeet
 • Tee kauppaa WhatsAppin kautta
 • Mahdollisuus ylläpitää asiakaspalvelua myös ilman Live Chat -tiimiä
 • Jatkuva kommunikaatio - Keskustelu tallentuu automaattisesti
Tutustu tarkemmin
Serviceformin WhatsApp bot on kätevä työkalu liidien keräämiseen

Tehokkaampi asiakaspalvelu - Näin se toimii

Saumaton yhteydenpito

WhatsApp-integraatiomme toimii kuten muutkin chat-asiakaspalvelut, mutta vielä tehokkaammin ja asiakkaalle tutulla ja turvallisella alustalla.

 • Salamannopea palvelu - Asiakaspalvelija voi liittyä keskusteluun sekunneissa
 • Ylläpidä keskustelua - Kaikki asiakkaat pysyvät tallessa
 • Automaattiset kysymykset ohjaavat asiakkaan oikeille henkilöille
 • Ohjaa liidit suoraan CRM:ään
 • Skaalautuu niin suurille kuin pienille tiimeille
 • Seuraa asiakaspalvelun tehokkuutta
Tutustu tarkemmin
Laskeutumissivun avulla voit kerätä satoja liidejä jotka konvertoituvat maksaviksi asiakkaiksi

Yhdistä WhatsApp sosiaaliseen mediaan ja verkkosivustollesi

Tavoita asiakkaasi jokaisella alustalla

Voit jakaa WhatsApp-linkkisi jokaiselle markkinointikanavallesi. Kun potentiaalinen asiakas klikkaa puhelimellaan linkkiä, aukeaa suora yhteys asiakaspalveluusi. Sovellus kartoittaa asiakkaan tarpeen, ja yhdistää hänet vapaana olevalle asiakaspalvelijalle. Koska yhteydenotto tapahtuu WhatsAppissa, saat asiakkaan puhelinnumeron talteen, ja voit jatkaa keskustelua milloin tahansa.

Tutustu tarkemmin

Tehokkain työkalu kaikenkokoisille yrityksille

WhatsApp-työkalumme skaalautuu niin suurille kuin pienille yrityksille. Olit sitten yksinyrittäjä tai vedät tuhatpäistä asiakaspalvelutiimiä, asiakaspalvelu toimii saman WhatsApp-numeron alla, joka on helposti jaettavissa.

Kysy lisää asiantuntijaltamme!
whatsapp statistiikka

Seuraa tiimisi tehokkuutta reaaliajassa

WhatsApp-integraatiomme mahdollista reaaliaikaisen seurannan ja tilastoinnin: Pysyt jatkuvasti kärryillä asiakaspalvelusi tehokkuudesta. Työkalu mittaa muun muassa:

Varaa tapaaminen asiantuntijan kanssa
whatsapp bot

Usein kysyttyä - asiantuntijamme vastaavat

 • Miten WhatsApp for Business eroaa tavallisesta asiakaspalvelusta?

  WhatsApp for Business on suunniteltu erityisesti yritysten tarpeisiin. Se mahdollistaa suoran ja tehokkaan asiakasviestinnän WhatsAppin kautta, tarjoten yrityksille oman WhatsApp-puhelinnumeron ja mahdollisuuden hallita asiakasviestintää keskitetysti. Tämä versio sisältää myös lisäominaisuuksia, kuten automaattiset vastaukset, liidien hallinnan ja integraation CRM-järjestelmiin, mikä tehostaa asiakaspalvelua ja myyntiprosesseja.

 • Miten WhatsApp-työkalu tehostaa konversioita?

  Asiakkaat voivat helposti ottaa yhteyttä yritykseen WhatsAppin kautta, mikä lisää asiakasvuorovaikutusta ja mahdollistaa tehokkaamman liidien keräämisen ja myynnin. Lisäksi WhatsAppin laaja käyttäjäkunta tarjoaa yrityksille mahdollisuuden tavoittaa laajemman asiakaskunnan.

 • Miten WhatsApp-työkalu toimii suurille tiimeille ja useille toimipisteille?

  WhatsApp-työkalumme tarjoaa tehokkaan rakenteen suurille tiimeille ja useille toimipisteille. Voit hallita tuhansia WhatsApp-agentteja ja luoda useita WhatsApp-tiimejä eri toimipisteille yhden päätilin alla. Tämä mahdollistaa tehokkaan viestinnän hallinnan ja varmistaa, että kaikki asiakasviestit käsitellään nopeasti ja tehokkaasti eri tiimien toimesta.

 • Miten WhatsApp-työkalu auttaa seuraamaan tiimin suorituskykyä?

  Serviceformin WhatsApp-työkalu sisältää tilasto työkaluja, joiden avulla voit seurata tiimin suorituskykyä reaaliajassa. Voit tarkastella tilastoja, kuten kokonaiskeskustelujen määrää, vastaamatta jääneitä keskusteluja, keskimääräistä odotusaikaa ja sitä, mitkä tiimit vastaavat keskusteluihin. Näiden tietojen avulla pysyt kärryillä tiimisi suorituskyvystä ja löydät helposti mahdolliset kehityskohdat.

 • Miten WhatsApp-työkalu integroituu muihin viestintäkanaviin ja CRM-järjestelmiin?

  Serviceformin WhatsApp-työkalu voidaan integroida saumattomasti muihin viestintäkanaviin, kuten Facebookin, Instagramiin, sekä yrityksesi verkkosivustolle. Lisäksi WhatsApp-työkalu voidaan yhdistää suoraan suosittuihin CRM-järjestelmiin, kuten Hubspotiin ja Pipedriveen, mikä tehostaa liidien hallintaa ja asiakastietojen käsittelyä. Zapier-integraation kautta voit yhdistää WhatsAppin yli 10 000 muuhun sovellukseen, mikä lisää järjestelmän monipuolisuutta ja käyttömahdollisuuksia.

Kokeile konversiotyökalujamme verkkosivustollasi

Lisää verkkosivustosi osoite nähdäksesi sivustollesi kehitetyt työkalut

Varaa demo

“Kuudessa kuukaudessa pystyimme kasvattamaan liidimääräämme yli 100 liidillä joka kuukausi. Käyttöönotto oli todella helppoa, Serviceformin asiakaspalvelu on jouhevaa - saat vastauksen todella nopeasti aina kun tarvitset apua.”

Olli Pohjonen

Huoneistokeskus

Olli Pohjonen Huoneistokeskus henkilökuva