Paras sähköinen ajanvarauskalenteri – Esittelyssä Ourly

Ourly on uuden sukupolen varauskalenteri, joka helpottaa yrityksesi arkea säästäen kallisarvoista aikaa.

Ourly-kalenteri.

Tässä artikkelissa kerromme, miksi Ourly on mielestämme paras sähköinen ajanvarauskalenteri.

Tiedätkö sen tunteen, kun yrityksesi ajanvarauskalenteri muistuttaa enemmän sokkeloista labyrinttiä kuin selkeää ja toimivaa työkalua? Asiakkaat ja henkilökunta kamppailevat löytääkseen yhteisiä aikoja, mikä johtaa väärinkäsityksiin, menetettyihin mahdollisuuksiin ja yleiseen turhautumiseen.

Tällaisessa ympäristössä tehokkaan ajanhallintaratkaisun tarve nousee kriittiseksi – ratkaisun, joka ei ainoastaan selkeytä kalenteria, vaan myös parantaa asiakaskokemusta ja vapauttaa arvokasta aikaa ydinliiketoimintaan keskittymiseen.

Tähän ongelmaan kehitimme ratkaisun, Ourlyn, joka tuo tehokkuutta ja järjestystä yrityksesi kalenterointiin. Mutta mikä on tämä Ourly? Siitä otamme tässä artikkelissa selvää!

Mikä on Ourly?

Ourly on paljon enemmän kuin pelkkä sähköinen ajanvarauskalenteri: se on monipuolinen työkalu, joka täyttää kalenterisi myyntapaamisilla ja tuo maksavat asiakkaat luoksesi. Ourlyn käyttöönotto on helppoa, eikä vaadi olemassa olevan kalenterisi räjäyttämistä. Uusi kalenterisi synkronoituu suoraan vanhaan järjestelmääsi, kuten Google Kalenteriin tai Outlookiin, jolloin kaikki aikaisemmin sopivat palaverisi säilyvät.

Ourlyn käyttöliittymä on intuitiivinen ja yksinkertainen, mikä tekee siitä helppokäyttöisen niin yritysten kuin asiakkaidenkin näkökulmasta. Lisäksi Ourly tarjoaa joustavuutta tapaamistyyppien mukauttamisessa ja integroituu saumattomasti erilaisiin verkkosivuihin ja digitaalisiin alustoihin, kuten chatbotteihin ja sosiaaliseen mediaan.

Tämä monipuolisuus tekee Ourlysta erinomaisen työkalun kaikenkokoisille yrityksille, jotka haluavat tarjota asiakkailleen sujuvan ja miellyttävän varauskokemuksen.

Ourlyn avainominaisuudet

  • Helppo varauskalenteri
  • Rajaton määrä kalenteritapahtumia
  • Muokattavat tapahtumat
  • Kerää kalenteriliidit suoraan CRM:ään
  • Jaettava ajanvarauslinkki
  • Sähköinen käyntikortti
  • Tarkka statistiikka ja tehokkuuden seuranta

Helppokäyttöisyys ja integroitavuus

Ourly erottuu markkinoilla erityisesti sen helppokäyttöisyyden ja integroitavuuden ansiosta. Käyttöliittymä on suunniteltu mahdollisimman yksinkertaiseksi, mikä mahdollistaa kaikenkokoisten yritysten ja heidän asiakkaidensa saumattoman vuorovaikutuksen kalenterin välityksellä. Ourly integroituu saumattomasti sekä yritysten verkkosivuille, chatbotteihin että sosiaalisen median alustoihin.

Ei enää monimutkaisia asetusvalikoita tai vaikeaselkoisia ohjeita – Ourly tekee ajanvarauksesta yksinkertaista ja nopeaa.

Helppokäyttöisyyden ja integroitavuuden yhdistelmä tekee Ourlystä erinomaisen valinnan yrityksille, jotka haluavat tarjota asiakkailleen sujuvan varausprosessin ja samalla tehostaa omaa toimintaansa. Ourly on suunniteltu konversio-optimointi isona ajavana tekijänä. Käyttäjä voi varata tapaamisen todella matalalla kynnyksellä, ilman useiden klikkauksien takana olevaa “Varaa aika” nappia.

Monikielisyys ja skaalautuvuus

Ourlyn tarjoama monikielisyys ja skaalautuvuus ovat tekevät siitä ihanteellisen työkalun globaaleille markkinoille. Monikielisen valmiuden ansiosta

yritykset voivat palvella asiakkaitaan heidän omalla kielellään, mikä parantaa sekä asiakaskokemusta että saavutettavuutta. Monikielisyys on erityisen tärkeää yrityksille, jotka toimivat monikulttuurisissa ympäristöissä tai laajentavat toimintaansa uusille kansainvälisille markkinoille.

Skaalautuvuus tarkoittaa, että Ourly kasvaa yrityksesi mukana. Alustan joustavuus mahdollistaa uusien tiimin jäsenten, palveluiden tai tapahtumatyyppien lisäämisen ilman, että se vaikuttaa suorituskykyyn tai käyttäjäkokemukseen. Tämä tekee Ourlysta luotettavan ratkaisun niin pienten start-upien kuin suurten yritystenkin tarpeisiin, tarjoten vakautta ja luotettavuutta liiketoiminnan kasvaessa.

Virtuaalinen käyntikortti ja kattavat seurantatyökalut

Ourly-varauskalenteri tuo mukanaan innovatiivisen virtuaalisen käyntikortin, joka mahdollistaa yrityksille ja yksittäisille ammattilaisille helpon tavan jakaa yhteystietonsa ja varauslinkkinsä. Virtuaalinen käyntikortti nopeuttaa tapaamisten sopimista ja tehostaa verkostoitumista.

Virtuaalinen käyntikortti on nykyaikainen tapa tehdä ensivaikutelma, tarjoten kaikki tarvittavat tiedot yhdessä kätevässä paketissa. Virtuaalisen käyntikortin ansiosta voit unohtaa vanhanaikaiset paperiset käyntikortit ja jakaa yhteystietosi näppärästi QR-koodilla.

Ourlyn tarjoamat kattavat seurantatyökalut antavat arvokasta tietoa tapaamisten tehokkuudesta ja asiakasvuorovaikutuksesta. Seurantatyökalujen avulla yritykset voivat mitata tapaamisten määrää, seurata tiimin suorituskykyä ja kerätä tietoa asiakaskokemuksesta. Tämä analytiikka on elintärkeää liiketoiminnan kasvun ja kehityksen kannalta, sillä se auttaa tunnistamaan vahvuudet ja kehittämiskohteet sekä optimoimaan sisäisiä prosesseja.

Säästä aikaa – Anna asiakkaiden varata tapaamiset

Kun asiakkaasi avaa jakamasi Ourly-varauslinkin, näkee hän suoraan ajat, jolloin olet tavoitettavissa. Linkin kautta asiakkaasi voi varata tapaamisen vain muutamalla klikkauksella. Ourlyn avulla säästät useita tunteja työaikaa viikossa, joka muuten menisi varausten sopimiseen ja hallinnointiin. Myyntityössä vähennät tarvetta kylmäsoittamiselle, kun kalenteri täyttyy itsestään myyntitapaamisista.

Hankkimalla Ourlyn parannat myös tapaamisten laatua. Kun asiakas varaa tapaamisen itse, saapuu hän myös todennäköisemmin paikalle.

Yhteenveto – Täytä kalenterisi myyntitapaamisilla helpommin ja nopeammin

Ourly-varauskalenteri tarjoaa yrityksille kattavan ratkaisun tapaamisten hallintaan, parantaen asiakaskokemusta ja tehostaen liiketoiminnan prosesseja. Sen monipuoliset ominaisuudet, kuten helppokäyttöisyys, monikielisyys, skaalautuvuus, mukautettavat tapahtumatyypit, virtuaalinen käyntikortti ja kattavat seurantatyökalut tekevät siitä ihanteellisen työkalun minkä tahansa kokoiselle yritykselle.

Jos olet kiinnostunut parantamaan yrityksesi ajanhallintaa ja asiakaskokemusta, Ourly tarjoaa luotettavan, monipuolisen ja helppokäyttöisen ratkaisun. Ota seuraava askel kohti tehokkaampaa ajanvarausprosessia ja parempaa asiakaskokemusta – tutustu Ourlyyn jo tänään.

Usein kysyttyä Ourlysta

Voiko Ourly integroida nykyiseen kalenterijärjestelmääni?

Kyllä, Ourly on suunniteltu toimimaan saumattomasti yleisimpien kalenterijärjestelmien, kuten Google Kalenterin ja Outlookin kanssa.

Onko Ourly monikielinen?

Kyllä, Ourly tukee yli 50 kieltä mahdollistaen sen monipuolisen käytön eri maissa ja kulttuureissa.

Miten Ourly auttaa parantamaan asiakaskokemusta?

Ourly tekee varausprosessista nopean ja vaivattoman. Lisäksi virtuaalinen käyntikortti ja helppo saatavuus verkkosivuilla lisäävät asiakaskokemuksen sujuvuutta.

Kuinka Ourly käsittelee henkilötietoja?

Ourly noudattaa GDPR:n vaatimuksia henkilötietojen käsittelyssä, mikä tarkoittaa, että kaikki kerätyt tiedot käsitellään turvallisesti ja läpinäkyvästi.

Voivatko asiakkaat peruuttaa tai siirtää tapaamisia Ourlyn kautta?

Kyllä, asiakkaat voivat helposti peruuttaa tai siirtää varauksiaan Ourlyn käyttöliittymän kautta, mikä tekee prosessista joustavan sekä yritykselle että asiakkaalle.

Kokeile konversiotyökalujamme verkkosivustollasi

Lisää verkkosivustosi osoite nähdäksesi sivustollesi kehitetyt työkalut

Varaa demo

“Kuudessa kuukaudessa pystyimme kasvattamaan liidimääräämme yli 100 liidillä joka kuukausi. Käyttöönotto oli todella helppoa, Serviceformin asiakaspalvelu on jouhevaa - saat vastauksen todella nopeasti aina kun tarvitset apua.”

Olli Pohjonen

Huoneistokeskus

Olli Pohjonen Huoneistokeskus henkilökuva