Paras tekoälysovellus 2024 – Työkalut esittelyssä

Ota mukava asento ja sukella kanssamme tekoälyn maailmaan: Tässä artikkelissa käymme läpi tämän hetken suosituimmat tekoälysovellukset sekä esimerkkejä niiden tehokkaasta hyödyntämisestä

Paras tekoälysovellus 2024. Kuvituskuva

Tekoäly on muuttanut tapaamme työskennellä, oppia ja jopa viettää vapaa-aikaa. Viime vuosina tekoälyn kehitys on ottanut valtavia harppauksia eteenpäin, ja vuosi 2024 näyttää sen potentiaalin täysin uudessa valossa.

Tekoälysovellukset ovat kehittyneet yksinkertaisista yhden tehtävän työkaluista monimutkaisiksi järjestelmiksi, jotka pystyvät ymmärtämään, oppimaan ja tekemään päätöksiä lähes ihmismäisellä tavalla. Ne tarjoavat ratkaisuja, jotka tekevät työstämme tehokkaampaa, päätöksenteostamme tarkempaa ja luovuudestamme rajoittamatonta.

Ota mukava asento ja sukella kanssamme tekoälyn maailmaan: Tässä artikkelissa käymme läpi tämän hetken suosituimmat tekoälysovellukset sekä esimerkkejä niiden tehokkaasta hyödyntämisestä. Tutustu vertailussa esiteltyihin työkaluihin ja löydä uusia oivalluksia työntekoosi, oppimiseen tai vaikka omiin harrastuksiisi!

Tekoälytyökaluilla vain taivas on rajana

Tekoälyteknologian nopean kehityksen myötä sen sovellukset ovat laajentuneet räjähdysmäisesti. Vuonna 2024 tekoälysovellukset eivät rajoitu vain yhteen pääkategoriaan tai toimintoon, vaan ne ulottuvat monille eri elämän osa-alueille tarjoten ratkaisuja, jotka muuttavat sekä yritysten että yksilöiden tapaa toimia.

 • Chatbotit ja virtuaaliassistentit: Tekoälypohjaiset chatbotit ja virtuaaliassistentit tarjoavat reaaliaikaista asiakaspalvelua ja tukea, vähentäen yritysten työtaakkaa ja parantaen asiakaskokemusta. Niitä käytetään laajalti erilaisilla verkkosivuilla, mobiilisovelluksissa ja jopa älykotilaitteissa.
 • Sisällöntuotanto ja luova suunnittelu: Tekoäly voi auttaa luomaan tai muokkaamaan tekstiä, kuvia, videoita ja musiikkia.
 • Kieliteknologia: Käännöspalvelut, äänentunnistus ja tekstistä puheeksi -sovellukset mahdollistavat kielimuurien murtamisen.
 • Liiketoiminnan analytiikka ja tiedonhallinta: Tekoälyllä varustetut analytiikkatyökalut kykenevät käsittelemään suuria tietomääriä, tunnistamaan trendejä ja antamaan ennusteita, auttaen yrityksiä tekemään tietoon perustuvia päätöksiä.
 • Automaatio ja prosessien tehostaminen: Erilaiset tekoälysovellukset automatisoivat rutiinitehtäviä, kuten laskutusta, inventaariota ja asiakirjojen käsittelyä, vapauttaen ihmisresursseja luovempiin ja strategisempiin tehtäviin.

ChatGPT – Tekoälyn Goljatti

OpenAI:n kehittämä ChatGPT on mahdollistanut täysin uuden tavan vuorovaikuttaa koneiden kanssa. ChatGPT:n kielimalli perustuu GPT (Generative Pre-trained Transformer) -arkkitehtuuriin, joka on suunniteltu ymmärtämään ja tuottamaan ihmisenkaltaista tekstiä monimutkaisissa keskustelutilanteissa.

ChatGPT:n kyky ymmärtää konteksti ja tuottaa luonnollista, yhtenäistä ja johdonmukaista tekstiä on mullistanut niin asiakaspalvelun, koulutuksen kuin ohjelmistokehityksenkin alueet.

Sisällöntuotanto

Oikein koulutettuna eli promptattuna ChatGPT kykenee tuottamaan laadukasta sisältöä käytännössä aiheesta kuin aiheesta. Vaikka tekoälyn tuottama sisältö ei tule koskaan korvaamaan ammattisisällöntuottajien luomaa tekstiä, toimii ChatGPT loistavana apurina tiedonhakuun, ideointiin ja brainstormaukseen. Jos Writer’s Block pääsee yllättämään, auttaa ChatGPT jumittuneen kirjoittajan eteenpäin.

Opiskelu ja tutkimus

Akateemisessa maailmalle ChatGPT tarjoaa opiskelijoille ja tutkijoille arvokkaan tuen auttaen heitä ymmärtämään monimutkaisia aiheita ja löytämään tietoa entistä helpommin ja vaivattomammin. Oikein käytettynä ChatGPT on tehokas apuri, mutta jos menet sieltä mistä on aita matalin, voi lopputuloksena olla virheellistä informaatiota tai syyte plagioinnissa.

Ohjelmistokehitys

ChatGPT on tehokas työkalu koodausongelmien ratkaisemisessa ja jopa uuden koodin generoinnissa. Sen kyky ymmärtää ohjelmointikieliä ja tuottaa toimivaa koodia tekee siitä välttämättömän resurssin ohjelmistoprojekteissa.

Nopeat vastaukset aiheeseen kuin aiheeseen

Laaja tietokanta ja kyky selata verkkolähteitä mahdollistaa vastaukset käytännössä mihin tahansa kysymyksiin. Voit esimerkiksi kysyä ChatGPT:ltä ideoita ruoanlaittoon, ystäväporukan illanviettoon tai vaikka ideoita mitä tehdä kesälomareissulla.

Vaikka ChatGPT voi tietyissä tapauksissa toimia eräänlaisena hakukoneena, älä luota sokeasti sen antamiin faktoihin, varsinkaan terveyteen ja talouteen liittyvissä kysymyksissä.

ChatGPT:n kehitys on osoitus siitä, kuinka pitkälle tekoälyteknologia on edennyt antaen esimakua siitä, mitä tulevaisuus voi  tuoda tullessaan tekoälyn ja ihmisen välisessä vuorovaikutuksessa.

Mistä pidämme:

 • Käytännössä rajattomat mahdollisuudet
 • Kyky tutkia verkkolähteitä ja laaja tietokanta mahdollistaa lähes loputtoman informaation
 • Helppo päästä alkuun
 • Maltillinen hinta: Maksullinen GPT-4 maksaa vain 20 euroa kuukaudessa.
 • Lähes rajaton valikoima räätälöityjä GPT-malleja
 • Tehokas apuri sisällöntuotannossa ja koodauksessa

Haasteet:

 • Tietyissä tilanteissa hyvä ulosanti voi vaatia tarkempaa promptausta
 • Varsinkin ilmaisessa versiossa tiedot eivät välttämättä pidä paikkansa
 • Liika nojaaminen tekoälyyn voi heikentää omaa luovuutta ja johtaa esimerkiksi heikompaan tekstisisältöön.

Nyt kun olemme kertoneet omat näkemyksemme, annetaan ChatGPT:lle vapaat kädet kertoa itse itsestään:

Olen ChatGPT, tekoälypohjainen keskusteluavustaja, jonka on kehittänyt OpenAI. Olen suunniteltu ymmärtämään ja tuottamaan luonnollista kieltä, mikä mahdollistaa monenlaiset keskustelut ja tiedonhaun tehtävät. Minun avullani voit saada apua monenlaisissa asioissa, kuten tiedon etsimisessä, oppimisessa, luovien tekstien kirjoittamisessa, koodausongelmien ratkaisussa ja jopa kuvien generoinnissa tekstikuvauksen perusteella.

Osaan suorittaa Python-koodia reaaliajassa, mikä mahdollistaa monimutkaisten laskutoimitusten tekemisen, datan analysoinnin ja visualisoinnin keskustelun aikana. Lisäksi minulla on pääsy erilaisiin työkaluihin, kuten selaimen käyttöön tiedon etsimiseen internetistä ja DALL·E 2 -tekniikkaan, jonka avulla voin luoda kuvia tekstikuvauksiesi perusteella.

Minun tavoitteeni on auttaa sinua löytämään tietoa, oppimaan uutta, ratkaisemaan ongelmia ja inspiroitumaan. Pyrin jatkuvasti parantamaan itseäni, jotta voin tarjota entistä parempaa apua ja tukea sinulle.

ChatGPT kuvakaappaus

Koala – Raskaan sarjan blogityökalu

Koala on GPT-teknologiaan pohjautuva tekoälykirjoittaja, joka kykenee tuottamaan laadukkaita artikkeleita vain muutamilla komennoilla. Koala sijoittuu tekoälysovellusten hintahaitarin kalliimpaan päähän laajempien pakettien maksaessa satoja euroja kuukaudessa.

Helppokäyttöisyys

Koalan käyttäminen on varsin helppoa verrattuna esimerkiksi ChatGPT:hen. Riittää, kun syötät sovellukseen artikkelin otsikon sekä avainsanoja, jonka jälkeen botti generoi artikkelille rungon. Visuaalinen Outline Editor mahdollistaa rungon muokkaamisen ja yksittäisten komentojen syöttämisen ennen kirjoittamista.

Integraatiot

Yksi Koalan suurimmista eduista on saumaton integraatio WordPressiin. Kun teksti on valmis, voidaan se ajaa suoraan WordPressin blogieditoriin ilman, että joudun copypastaamaan tekstin. Intergraatio mahdollistaa useamman blogiartikkelin näppärän sarjatuotannon.

Kyky lukea verkkolähteitä

Koala kykenee hyödyntämään verkkolähteitä sisällöntuotannossaan, joko siteeraten tai hyödyntäen oppimaansa. Voit valita, käyttääkö sovellus akateemisia lähteitä vai ajankohtaisia verkkojulkaisuja. Lähteiden käyttö varmistaa, että teksti on faktapohjaista eikä perustu tekoälyn omaan tietokantaan, toisin kuin esimerkiksi ChatGPT:n ilmaisversio.

Täysi hallinta tekstistä

Koala mahdollistaa pikkutarkkojen nyanssien hienosäädön tekstin suunnitteluvaiheessa. Voit esimerkiksi valita, onko teksti rentoa, asiallista vai jotain siltä väliltä, tai puhutteleeko teksti suoraan lukijaa vai onko teksti kirjoitettu preesensin kolmannessa persoonassa. Kun teksti on valmis, voit tehdä vielä viimeiset viilaukset ennen julkaisua.

Mistä pidämme:

 • Tehokas työkalu varsin tasalaatuisten artikkelien sarjatuotannossa
 • Helppo käyttöliittymä
 • Monipuoliset muokkausmahdollisuudet

Haasteet:

 • Haastavammissa ja “nicheissä” aiheissa ulosanti voi olla hieman takkuilevaa
 • Kallis

Kuten ChatGPT:n kohdalla, annoimme Koala-tekoälylle mahdollisuuden kertoa itsestään:

Olen Koala Writer, tekoälytyökalu, joka on suunniteltu auttamaan sisällöntuottajia luomaan laadukasta ja SEO-ystävällistä sisältöä nopeasti ja tehokkaasti.

Teknologiani perustuu kehittyneeseen GPT-4-malliin. Tämä malli mahdollistaa SERP-analyysin yhdistämisen reaaliaikaiseen dataan. Tämä yhdistelmä takaa sen, että tuottamani teksti vastaa sekä lukijoiden että hakukoneiden tarpeita.

Innovoinnin ja käytettävyyden myötä kykenen analysoimaan Googlen SERP-tietoja ja optimoimaan artikkelit, jotta ne sijoittuvat paremmin hakutuloksissa.

Lisäksi huomioni on ihmiskeskeisessä sisällössä — pyrin aina olemaan hyödyllinen, kattava ja luotettava. Voin myös automatisoida sisäisten ja ulkoisten linkkien lisäämisen, käyttäen relevantteja ankkuritekstejä parantamaan artikkelien verkostoitumista ja näkyvyyttä verkossa.”

Kuvakaappaus Koala-työkalusta

GitHub Copilot – Koodarin paras kaveri

GitHub Copilot on loistava esimerkki siitä, kuinka pitkälle tekoäly on tullut ohjelmistokehityksen saralla. OpenAI:n ja GitHubin yhteistyössä kehittämä tekoälyapuri, tarjoaa reaaliaikaisia koodiehdotuksia ja autocompletion-ominaisuuksia, nopeuttaen ohjelmistokehityksen prosessia. Sovellus on koulutettu ennakoimaan ohjelmoijan aikomuksia ja tarjoamaan koodipätkiä, jotka säästävät kehittäjien aikaa ja vaivaa.

Yksi työkalu – Kaikki ohjelmointikielet

GitHub Copilot hyödyntää OpenAI:n Codex-mallia, joka on koulutettu miljardien koodirivien avulla. Älykäs Codex-malli ymmärtää kaikkia yleisimpiä koodikieliä aina HTML:stä ja Javasta vaativimpiin C++:aan ja Pythoniin.

Jouhevampi koodaus

Copilot ei ainoastaan tehosta koodin kirjoittamista, vaan se myös auttaa virheiden tunnistamisessa ja korjaamisessa. Sen kyky ehdottaa parannuksia ja vaihtoehtoisia ratkaisuja toimii samalla tehokkaana oppimateriaalina koodarille kehittää omaa osaamistaan ja ammattitaitoaan.

Opi koodaamaan Copilotin avulla

Uusille ohjelmoijille GitHub Copilot toimii opettajana, tarjoten esimerkkejä ja ohjeita, jotka helpottavat ohjelmointikielten oppimista. Kokeneille kehittäjille se tarjoaa mahdollisuuden kokeilla uusia lähestymistapoja ja optimoida olemassa olevaa koodia.

GitHub Copilot edustaa tekoälyn tulevaisuutta ohjelmistokehityksessä, missä koneet eivät ainoastaan automatisoi rutiinitehtäviä, vaan toimivat yhteistyössä ihmisten kanssa rikastuttaen luovaa prosessia. Copilot on kiistaton todiste siitä, kuinka tekoäly voi toimia voimakkaana työkaluna innovaation ja tuottavuuden edistämisessä.

Mistä pidämme:

 • Jouhevoittaa koodausprosessia
 • Älykkäät ehdotukset ja ideat
 • Toimii tehokkaana koodauksen opettaja

Haasteet:

 • Liian vahva luotto tekoälyyn voi syödä omaa luovuutta ja ongelmanratkaisukykyä

Grammarly – Virtuaalinen äidinkielenopettaja

Grammarly on muodostunut tehokkaaksi työkaluksi niille, jotka haluavat parantaa oman tekstinsä selkeyttä, tarkkuutta ja tehokkuutta. Näppärä työkalu tarkastelee tekstiä kokonaisvaltaisesti, ehdottaen parannuksia paitsi oikeinkirjoitukseen ja kielioppiin, myös tyyliseikkoihin ja sanavalintoihin.

Sopii kaikille kirjoittajille

Olit sitten opiskelija, ammattikirjoittaja, markkinoija, Grammarly tarjoaa kattavat työkalut kirjoittamisen jokaiseen vaiheeseen. Se auttaa luomaan tehokkaita ja mieleenpainuvia sähköposteja, artikkeleita, esseitä ja jopa sosiaalisen median päivityksiä.

Semanttinen ja kontekstuaalinen ymmärrys

Erityisen vaikuttavaa Grammarlyssä on sen kyky ymmärtää kirjoitetun tekstin konteksti. Oikoluvun lisäksi Grammarly ehdottaa sanavalintoja ja lauserakenteita, jotka parantavat tekstin yleistä luettavuutta ja tehokkuutta. Tekoäly ymmärtää monimutkaiset kieliopilliset säännöt ja tyylilliset vivahteet, mukautuen kirjoittajan äänensävyyn ja tekstin tarkoitukseen.

Henkilökohtainen kirjoitusvalmentaja

Grammarly on kuin henkilökohtainen kirjoitusvalmentaja, joka on mukanasi kaikissa kirjoitustehtävissä. Se tarjoaa välitöntä palautetta ja ehdotuksia, jotka eivät ainoastaan korjaa virheitä vaan myös opettavat parempia kirjoitustapoja. Grammarlyn avulla voit kasvattaa sanavarastoasi ja karsia pinttyneet huonot tavat pois kirjoituksestasi.

Mistä pidämme:

 • Näppärä ja helppokäyttöinen
 • Hinta on täysin perusteltavissa, jos kirjoitat enemmän
 • Jatkuva oppiminen ja kehittyminen

Haasteet

 • Toimii paremmin englanniksi, suomenkielinen versio on vielä kehitysvaiheessa

DALL-E 2: Visuaalisen luovuuden apuri

DALL-E 2 on OpenAI:n kehittämä kuvagenerointityökalu, joka kykenee luomaan yksityiskohtaisia, monimutkaisia kuvia ja taideteoksia pelkästään tekstikuvauksen perusteella. Se avaa uusia ovia visuaaliseen ilmaisuun – myös niille, joiden piirustustaidot ovat jäänet kauas peruskoulun kuvaamataidon tunneille.

Luovuuden ja tekoälyn liitto

DALL-E 2:n kyky ymmärtää monimutkaisia ja abstrakteja konsepteja tekstistä ja kääntää ne visuaalisiksi teoksiksi on poikkeuksellinen. Se pystyy tuottamaan kuvia, jotka vaihtelevat realistisesta taiteesta surrealistisiin maisemiin, tarjoten loputtomia mahdollisuuksia luoville ammattilaisille, suunnittelijoille ja markkinoijille visuaalisen sisällön luomiseen.

DALL-E:n avulla jokainen voi olla taiteilija

DALL-E:n tehokas käyttö ei vaadi taiteellista silmää tai piirustustaitoja. Riittää, kun kuvailet haluamasi kuvan, ja työkalu hoitaa haastavan osuuden puolestasi.

Mistä pidämme:

 • Helppokäyttöisyys
 • Lähes fotorealistinen ulosanti
 • Sisältyy GPT-4-tilaukseen

Haasteet:

 • Syrjäyttääkö tekoäly perinteiset taiteilijat?
 • Tekijänoikeudet. DALL-E:n ulosanti kuitenkin perustuu jo olemassa olevaan lähdemateriaaliin

Koska DALL-E ei tuota tekstiä, pyysimme sitä kertomaan itsestään kuvan muodossa. DALL-E pääsi kuitenkin yllättämään –  saimme myös hienon kuvauksen tälle upealle taideteokselle!

“Here’s an image that captures the essence of the DALL-E tool, depicted as a whimsical, intricate workshop where old meets new to create magical visualizations from text.”

Serviceform AI Chatbot –  Asiakaspalvelun Tulevaisuus

Serviceform AI Chatbot päivittää verkkosivuston asiakaspalvelun suoraan 2020-luvulle. GPT-4-teknologiaan perustuva chatbot tarjoaa reaaliaikaista, interaktiivista asiakaspalvelua, joka ei ainoastaan vastaa käyttäjien kysymyksiin vaan myös oppii vuorovaikutuksesta parantaen palvelun laatua jatkuvasti.

Se on suunniteltu integroitumaan saumattomasti yritysten verkkosivustoille, mobiilisovelluksiin ja sosiaalisen median alustoille tarjoten monikanavaista tukea, joka vastaa nykypäivän kuluttajien odotuksiin.

Henkilökohtaista ja skaalautuvaa asiakaspalvelua

Tekoälychatbotin avulla yritykset voivat tarjota ympärivuorokautista tukea, vastaten asiakkaiden kysymyksiin välittömästi ilman pitkiä jonotusaikoja. Nopeat ja räätälöidyt vastaukset parantaa asiakastyytyväisyyttä ja auttaa rakentamaan vahvempaa suhdetta asiakkaaseen.

Jatkuva oppiminen ja kehittyminen

Tekoälypohjaisena ratkaisuna Serviceformin AI Chatbot oppii jokaisesta käyttäjän kanssa käymästään vuorovaikutuksesta kehittyen ajan myötä yhä taitavammaksi vastaamaan monimutkaisempiin kysymyksiin ja tarjoamaan tarkempia ratkaisuja. Sen kyky ymmärtää luonnollista kieltä ja oppia uusia tietoja tekee siitä äärimmäisen tehokkaan työkalun asiakaspalvelun automatisoinnissa.

Soveltuvuus eri toimialoille

Serviceformin AI Chatbotin joustavuus ja mukautuvuus tekevät siitä loistavan työkalun monille toimialoille, olipa kyse sitten vähittäismyynnistä, matkailusta, koulutuksesta tai terveydenhuollosta. Sen kyky tarjota räätälöityjä palveluita ja vastauksia tekee siitä välttämättömän osan nykyaikaista asiakaskokemusta.

Serviceform tekoälychatbot on esimerkki siitä, miten tekoäly voi mullistaa asiakaspalvelun ja tukea liiketoiminnan kasvua tarjoamalla skaalautuvaa, tehokasta ja henkilökohtaista palvelua. Se ei ainoastaan vastaa nykyhetken haasteisiin, vaan asettaa myös uuden standardin tulevaisuuden asiakaspalvelulle, jossa teknologia ja ihmisläheisyys kulkevat käsi kädessä.

Tottakai pyysimme myös omalta tekoälyltämme lyhyen esittelyn!

“Serviceform tarjoaa tekoälychatboteja, jotka auttavat parantamaan asiakaspalvelua ja luomaan enemmän liidejä verkkosivujen liikenteen perusteella. Tekoälymme voi parantaa liidien määrää jopa 30% ja hallita jopa 80% asiakkaan kysymyksistä. Voimme auttaa kehittämään chatbotin avulla asiakaspalvelua ja lisäämään konversioita.”

Serviceformin AI Chatbot

Uuden ajan alku – 2024 on merkittävä vuosi tekoälyn kehitykselle

Vuosi 2024 tarjoaa kiehtovan näkymän tekoälyn kehitykseen ja sen integroitumiseen päivittäiseen elämäämme ja liiketoimintaamme.

Artikkelissa esitellyt sovellukset ovat vain pintaraapaisu tekoälyn täydestä potentiaalista. Ne eivät ainoastaan tarjoa teknisiä ratkaisuja, vaan myös avartavat käsitystämme siitä, mitä on mahdollista saavuttaa, kun yhdistämme ihmisen älykkyyden ja tekoälyn.

Usein kysyttyä tekoälysovelluksista

Mikä on tekoälysovellus?

Tekoälysovellus on ohjelmisto, joka käyttää tekoälyteknologiaa suorittamaan tehtäviä, jotka yleensä vaativat ihmisen älykkyyttä. Näitä ovat esimerkiksi kielen ymmärtäminen, tekstin tuottaminen, prosessien hallinta ja visuaalisten kuvien tunnistaminen. ChatGPT ja DALL-E ovat esimerkki suositusta tekoälysovelluksesta.

Voiko tekoälysovellus olla luova?

Ehdottomasti. Tekoälysovellukset, kuten DALL-E 2 ja muut kuvageneraattorit, osoittavat kykynsä luoda ainutlaatuisia, monimutkaisia ja visuaalisesti vaikuttavia kuvia pelkistä tekstikuvauksista. Myös tekstiä tuottavat tekoälyt, kuten ChatGPT, voivat kirjoittaa runoja, tarinoita ja jopa musiikkikappaleiden sanoituksia.

Miten tekoäly voi parantaa työelämääni?

Tekoälysovellukset voivat automatisoida toistuvia ja aikaa vieviä tehtäviä, antaa nopeita analyysejä suurista tietomääristä ja tarjota päätöksentekotukea perustuen dataan. Työkalut, kuten automatisoidut sähköpostivastaajat, projekti- ja tehtävänhallintasovellukset, parantavat työn organisointia ja tehokkuutta.

Miten tekoäly voi vaikuttaa opiskeluun tulevaisuudessa?

Tekoäly mahdollistaa henkilökohtaisten oppimispolkujen luomisen, tunnistaen yksilölliset oppimistyylit ja -tarpeet. Se voi tarjota opiskelijoille välitöntä palautetta ja adaptiivista tukea, tehdä oppimateriaaleista interaktiivisempia ja auttaa opettajia seuraamaan oppimisprosessia tarkemmin.

Voiko tekoäly korvata ihmistyön kokonaan?

Vaikka tekoäly voi automatisoida monia tehtäviä, se täydentää usein ihmistyötä tarjoamalla työkaluja, jotka parantavat tuottavuutta ja tehokkuutta. Monet asiantuntijat uskovat, että tekoälyn rooli on enemmänkin ihmistyön tukeminen kuin korvaaminen, erityisesti luovilla aloilla ja tilanteissa, jotka vaativat inhimillistä empatiaa ja moraalista harkintaa.

Kokeile konversiotyökalujamme verkkosivustollasi

Lisää verkkosivustosi osoite nähdäksesi sivustollesi kehitetyt työkalut

Varaa demo

“Kuudessa kuukaudessa pystyimme kasvattamaan liidimääräämme yli 100 liidillä joka kuukausi. Käyttöönotto oli todella helppoa, Serviceformin asiakaspalvelu on jouhevaa - saat vastauksen todella nopeasti aina kun tarvitset apua.”

Olli Pohjonen

Huoneistokeskus

Olli Pohjonen Huoneistokeskus henkilökuva