Serviceform vs Leadoo – Chatbotit vertailussa

Kumpi on parempi: Serviformin vai Leadoon chatbot? Tässä artikkelissa otamme siitä selvää!

Mies pohtimassa kumpi on parempi, Serviceform vs Leadoo?

Oletko harkinnut chatbotin hankkimista verkkosivuillesi, mutta et tiedä, mikä vaihtoehdoista on paras? Chatbot on tehokas työkalu jokaiselle verkkosivulle, mikä helpottaa asiakaspalvelua, lisää konversioita sekä tekee sivustosta entistä jouhevamman käyttää.

Tässä artikkelissa asetamme vastakkain yhden markkinoiden suosituimmista chatboteista, Leadoon sekä Serviceformin oman chatbotin. Vertailemme molempien vaihtoehtojen tärkeimpiä ominaisuuksia sekä niiden soveltuvuutta erilaisten yritysten käyttöön.

Lue myös: Serviceform vs Groweo

Serviceform Chatbot

Serviceform tarjoaa kokonaisvaltaisen chatbot-ratkaisun, joka yhdistää laadukkaan asiakaspalvelun ja tehokkaan liidien konvertoinnin. Serviceformin chatbotit ovat erittäin mukautettavissa, mahdollistaen yritysten räätälöidä vuorovaikutusta vastaamaan tarkasti niiden brändiä ja asiakastarpeita. Lisäksi Serviceform tarjoaa kattavan analytiikan ja tilastoinnin, joka auttaa ymmärtämään asiakasvuorovaikutuksia syvällisemmin ja optimoimaan chatbotin toimintaa reaaliajassa.

Serviceformin chatbotit mahdollistavat sekä live chatin että automatisoidun keskustelun.

Serviceformin vahvuus on sen kyvyssä integroitua saumattomasti yrityksen olemassa oleviin järjestelmiin, kuten CRM- ja ERP-järjestelmiin, mikä tekee siitä ihanteellisen ratkaisun suuremmillekin yrityksille. Serviceformin chatbotin asennus ja hallinnointi ei vaadi teknistä osaamista ja koodaamista, ja haastavammissa tilanteissa apua on saatavilla palveluntarjoajan puolesta.

Serviceformin suurin etu on dynaaminen chatbot, jota Suomessa ei muilta kilpailijoilta vielä löydy. Dynaaminen chatbot skaalautuu automaattisesti eri tuotteille tarjoten räätälöityä tuotekohtaista palvelua. Dynaaminen chatbot kysyy sivuston vierailijalta muun muassa mieltymyksensä, budjetin sekä tarpeensa, ohjaten hänet joko oikeiden tuotteiden tai asiantuntija. Tavanomaisella chatbotilla jokainen tuote vaatii oman chatbotin asennuksen, mikä ei ole ainoastaan kallista, vaan myös äärimmäisen työlästä.

Serviceformin chatbotin tärkeimmät ominaisuudet

  • Dynaaminen ja mukautettava chatbot
  • Tekoälypohjaiset chatbotit
  • Mahdollisuus yhdistää tekoäly ja live chat
  • Täysin kustomoitavissa yrityksen brändin mukaiseksi
  • 24/7 asiakaspalvelu
  • WhatsApp-integraatio

Leadoo Chatbot

Leadoo, toinen merkittävä toimija chatbot-alalla tarjoaa yrityksille työkaluja, jotka keskittyvät konversioiden maksimointiin ja asiakaskokemuksen tehostamiseen. Leadoon chatbotit ovat varsin helppokäyttöisiä ja niiden käyttöönotto on suhteellisen mutkatonta.

Vaikka Leadoo tarjoaa laadukkaat chatbotit, on hyvä huomioida, että Serviceformin chatbotin laajemmat integraatiot ja mukautettavuus voi olla ratkaiseva tekijä monille yrityksille. Kuitenkin, Leadoon vahva fokus konversioiden tehostamiseen tekee siitä vahvan kilpailijan.

Leadoon chatbotin tärkeimmät ominaisuudet

  • Tehokas liidien konvertointi
  • Selkeä käyttöliittymä
  • Työkalu myös rekrytointiin
  • Automatisoitu asiakaspalvelu

Helppokäyttöisyys ja käyttäjäystävällisyys

Serviceform erottuu kilpailijoistaan loistavan käyttäjäystävällisyytensä ansiosta. Kooditon asennus ja täysi muokattavuus mahdollistaa chatbottien nopean ja vaivattoman räätälöinnin yrityksen tarpeisiin sopivaksi.

Serviceformin chatbot on helppokäyttöinen myös asiakkaan näkökulmasta: yksinkertainen ja interaktiivinen botti auttaa asiakasta löytämään etsimänsä vain muutamalla napin painalluksella.

Leadoo puolestaan tarjoaa yrityksille yksinkertaisen ja nopean tavan luoda chatbotteja. Sen käyttöliittymä on suunniteltu selkeäksi, ja chatbottien käyttöönotto onnistuu vaivattomasti ilman syvällistä teknistä osaamista. Tämä tekee Leadoosta houkuttelevan vaihtoehdon yrityksille, jotka haluavat nopeita ja tehokkaita ratkaisuja liidien keräämiseen. Myös asiakkaan näkökulmasta Leadoon chatbot on helppokäyttöinen ja yksinkertainen.

Vaikka molemmat alustat tarjoavat käyttäjäystävällisiä ratkaisuja, Serviceformin laajempi mukautettavuus tarjoavat yrityksille enemmän työkaluja chatbottien tehostamiseen ja asiakasvuorovaikutuksen parantamiseen. 

Integraatiot ja yhteensopivuus

Serviceform erottuu kyvyllään integroitua saumattomasti laajaan valikoimaan muita järjestelmiä, kuten CRM-, ERP-järjestelmiä. Integrointi mahdollistaa yrityksille syvemmän datan hyödyntämisen ja paremman asiakasymmärryksen, tehostaen näin liiketoimintaprosesseja ja parantaen asiakaskokemusta. Serviceformin laaja yhteensopivuus tukee yrityksiä, jotka etsivät kattavia ratkaisuja toimintojensa yhdistämiseen ja tehostamiseen. Serviceformin chatbotin voi myös laajentaa WhatsAppiin.

Leadoo puolestaan keskittyy tarjoamaan vahvoja integraatioita, jotka tukevat sen päämäärää liidien keräämisessä ja konversioiden maksimoimisessa. Vaikka sen yhteensopivuus muiden alustojen kanssa ei ole aivan yhtä laaja kuin Serviceformin, se tarjoaa silti vankan tuen keskeisille alustoille, jotka auttavat tehostamaan liidien hallintaa ja asiakasvuorovaikutusta.

Kun vertaillaan molempien alustojen integraatioita, Serviceform tarjoaa laajemman ja monipuolisemman valikoiman, mikä tekee siitä houkuttelevamman vaihtoehdon erityisesti suuremmille yrityksille, joilla on käytössä useita eri järjestelmiä. 

Asiakaspalvelu ja tuki

Kun tarkastellaan asiakaspalvelua ja tukea, Serviceform erottuu tarjoamalla kattavan ja monipuolisen tukijärjestelmän, joka sisältää kattavat ohjeet, opastusvideot, ja live-chat-tuen.

Leadoo tarjoaa myös tehokkaan tukipalvelun, joka auttaa asiakkaita hyödyntämään chatbottiaan mahdollisimman tehokkaasti. Sen tuki keskittyy nopeisiin vastauksiin ja ratkaisuihin, joka on arvokasta erityisesti dynaamisessa liiketoimintaympäristössä toimiville yrityksille.

Hinnoittelu ja hinta-laatusuhde

Hinnoittelun puolesta Serviceformin ja Leadoon tarjoamat paketit ja hinnoittelumallit ovat suunniteltu vastaamaan eri kokoisten ja tarpeiden yritysten vaatimuksiin. Serviceformin kuukausimaksut vaihtelevat valitun paketin mukaan muutamasta sadasta eurosta reiluun tuhanteen euroon, tarjoten kustannustehokkaan ja pitkällä tähtäimellä kannattavan ratkaisun. Serviceformin työkaluihin ei kuulu lainkaan avausmaksua.

Leadoo on vaihtoehdoista hieman kalliimpi kuukausimaksujen alkaessa 699 eurosta sisältäen 3 500 euron aloitusmaksun. Vaikka Leadoon kuukausimaksu ja käyttöönotto muodostavat suuremman kuluerän, voi sijoitus maksaa itsensä takaisin maksavien asiakkaiden muodossa. Leadoon hinta-laatusuhde näkyy nimenomaan myynnin ja konversioiden tehostamisessa.

Yhteenveto ja suositukset

Vertaillessa Serviceformia ja Leadoota on tärkeää huomioida molempien alustojen ainutlaatuiset vahvuudet ja miten ne vastaavat eri yritysten tarpeisiin. Serviceform tarjoaa syvällisiä integraatioita, laajaa räätälöitävyyttä sekä helpon käyttöliittymän, kun taas Leadoo tarjoaa tehokkaat työkalut liidien keräämiseen ja konversioposentin tehostamiseen, mikä sopii erinomaisesti yrityksille, jotka haluavat nopeasti parantaa verkkosivujensa tehokkuutta.

Lopullinen valinta riippuu yrityksen erityisistä tarpeista, tavoitteista ja resursseista. Jos haluat kuulla lisää Serviceformin chatbotin hyödyntämisestä verkkosivustollasi, varaa asiantuntijamme kanssa palaveri, niin kerromme mielellämme lisää!

Kokeile konversiotyökalujamme verkkosivustollasi

Lisää verkkosivustosi osoite nähdäksesi sivustollesi kehitetyt työkalut

Varaa demo

“Kuudessa kuukaudessa pystyimme kasvattamaan liidimääräämme yli 100 liidillä joka kuukausi. Käyttöönotto oli todella helppoa, Serviceformin asiakaspalvelu on jouhevaa - saat vastauksen todella nopeasti aina kun tarvitset apua.”

Olli Pohjonen

Huoneistokeskus

Olli Pohjonen Huoneistokeskus henkilökuva